Sanggar Persahabatan

JOM SHOPPING DI KEDAI SAYA!!

Kongsi Cerita

get this widget here

Sunday, June 13, 2010

Menyulam Cinta

Salam semua...

Hari ni saya menyantaikan diri setelah beberapa hari dihambat dengan bebanan kerja yang sebenarnya belum pun berkesudahan. Tarik nafas sekejap, tarik kain felt, tarik jarum, benang dan gunting dan inilah hasilnya. Sulaman cintaku hari ini.... 

Memang tak berapa kemas sulamannya, sebab saya sebenarnya tak pandai pon.... Tapi saya memandai-mandai. Jadi, bagi penyulam mahir janganlah diumpat hasil kerja ini ye... hahaha... sebab... saya sukakannya...

Esok... sambung lagi menanda kertas...




 








7 comments:

nuhaz said...

sweetnye...i like :)

Art Tea said...

comel2.. :)

Kham Joe said...

dear,

this one so lovely...classy...keep up ur good work!

zaliana said...

cantiknya! tak pernah tengok sulaman atas felt sebelum ni...

...aida... said...

To nuhaz and Art Tea ;
Terima kasih sebab menyukainya...

To Kham Joe;
Hasil kerja Kham lagi Lovely... TQ Kham

To Zaliana;
Saje lepas gian menyulam. Cuti kali ni tak bersentuh langsung riben. TQ Zaliana.

sue said...

Cantik apa..Sue suka..bukan senang tau nak buat mcm tu..Sue sendiri pun..kain felt tu..still terperuk dalam lemari...masih tak kuar idea nak buat apa..hehehehe

...aida... said...

Sue, ni akak dah bagi idea, lepas ni bolelah sulam-sulam atas felt sue tu. Mesti mengancam...