Sanggar Persahabatan

JOM SHOPPING DI KEDAI SAYA!!

Kongsi Cerita

get this widget here

Tuesday, September 21, 2010

Maaf, Hari Ini Saya Kurang Ajar....

Sukar nak luahkan dengan kata-kata. Jadi saya tulis dalam blog sahaja. Dah dua hari macam ni. Sebelum ni masa cuti sekolah dua minggu saya elok je. 

Benarlah, ... kita hanya mampu merancang, tapi Allah yang menentukan segala-galanya.

Tup tup bila naik sekolah sahaja kali ni saya tak ada suara. Suara saya jadi macam suara Donald duck. Saya bagi tau pelajar saya, kalau setakat serak, saya masih boleh mengajar macam biasa. Tapi kali ni dengan 'pitching' sekali lari. Bila bercakap macam orang menangis. 

Jadi, saya cuma beri latihan sahaja dan arahan saya tulis di papan putih. Semua aktiviti perbincangan lepas suara saya ok semula. 

Bak kata meja hujung tadi, "Maknanya hari ni ko kurang ajarlah ye...?" Ha ha ha  yelah... hari ni saya kurang ajar... Pandai aje meja hujung ni...



7 comments:

sue said...

Heheheheh..ingat apa td..betul2 berlaku kurang ajar ker..Rupanya memang terpaksa "kurang mengajar rupanya"..ekekekekkekekeke

fizan wan pani said...

haha saya suka entry ni... tajuk suspen.. :)

lia said...

hahaha....ingatkan apa lah tadi...

Jue said...

hehehe.. tu laaa pasal.. :P
i ingat apa la konon.. meja hujung tu, pandai je.. hehe.. aku jg yg terbaikkk, bukan lagi kurang ajar.. tp xde mengajar langsung..hahahaa.. MC terusss berdenyut denyut kaka kepala I dgn sakit tekak ny aduhh x rela i.. seharian I tdo kat umah nasib baikla I ada mother & mother in law kat umah hehehe.. seharianla juga drg menjaga anak I 2 org tu..

...aida... said...

Setelah tiga hari menggagahkan diri ke sekolah... akhirnya hari ni ku ambil mc juga... Bila batuk memang kepala berdenyut2 sangat. Semalam hampir termuntah di kelas. Nasib baik sempat lari ke toilet.

Hai... tak sukanya pegi klinik....

chan said...

kak aidah n jue,
klo rindu i sikit2 dah lah, jgnlah sampai demam pulak...take care ya!miss u too..

chan

Yati said...

Kak Aida,
ingat ke pasal pa tadi, kurang ajar. Tak boleh mengajar rupanya. :)