Sanggar Persahabatan

JOM SHOPPING DI KEDAI SAYA!!

Kongsi Cerita

get this widget here

Friday, October 14, 2011

My Cup Cake :)

Duduk kat DC ni dapat dapur yang serba lengkap kalau tak ditry test gunakan apahal pulak kan...

Jadinya... jadilah cup cake ni.

Walaupun belum ada mixer, ku godeh je pakai tangan.

Banyak kali jugaklah pause sebab tangan lenguh....

Sebelum ni ada try buat pai.

Pai tu cantik sangaat jadinya... tapi bila makan... alamak.. masin...

Butter yang digunakan tu dah masin ku bubuh garam lagi.

Lepas tu ramai la pulak tetamu yang berkunjung hari tu...

Hehehe hidangkan je la pai masin tu...

Lepas ni dah tau nak agak insyaallah pai ku tak masin lagi ;p.

 Satu yang hilang tu Iyddin dah ambik. Tak sempat nak halang... huhuhu


4 comments:

Jue said...

comelnya kaka.. kalau letak cherry merah kat atas putih tu lagi nampak cantik.. pasti masin itu hilang terusss hehe.. wahhh.. nak mengalahkan makcik2 kh ni :P

p.s kak zihan dah marah kena panggil makcik2 hehehe... saje je saya nak manja2 dgn kak zihan huuhuu

...aida... said...

Jue.. yang masin tu pai yg akak buat sebelum ni... cup cake ni sedap tau.... :)

kak zihan said...

Wah! nampak sodap ja. Lepas ni boleh cuba resepi baru.....

birtutamkekik said...

Cok guzel...bayildim sayfaniza.izliyorum sizi.bende bekliyorum sayfama.sevgiler...