Sanggar Persahabatan

JOM SHOPPING DI KEDAI SAYA!!

Kongsi Cerita

get this widget here

Saturday, May 8, 2010

Contest : Teka Umur Ibu Saya!

Bersempena hari ibu esok saya nak adakan contest untuk rakan-rakan semua. Dalam entry sebelum ni saya ada masukkan gambar ibu saya. Jadi, saya nak rakan-rakan teka berapa agaknya umur ibu saya ni. Caranya mudah aje. Addkan dalam ruangan komen di bawah. Rakan-rakan boleh menghantar 1 penyertaan sahaja dengan 3 jawapan. 

Contoh : Umur ibu aida - jawapan : 41thn, 51thn @ 61thn. 
Tiga no. di atas sah-sah tak betul. Jgn ambil pula ye...
 
Barangsiapa yang bijaksana meneka umur ibu saya dengan tepat, saya akan berikan 2 produk felt saya secara percuma mengikut pilihan pemenang tersebut. Sesiapa pun boleh sertai (Kecuali adik-beradikku... ye...) Tarikh akhir pertandingan 9 May 2010 jam 12.00 tengah malam. Selamat mencuba ...!!!






10 comments:

wani said...

salam hari ibu, rasanya ibu anda berusia 49thun...err betul tk? mmm ye kot...hihihiiii slm jumpa lagi

kokai said...

aiii...dari ramalan kokai..hrmmm...ibu cikgu aida berusia dlm lingkungan 51 taun..heeee..kalau btul nk kete waja au...keh3

Anonymous said...

zarina said:

cantik ibu awak. sweet je.. mungkin dlm linkungan 55 tahun..

Anonymous said...

zarina said:

sweet je ibu awak... dalam linkungan 55 tahun agaknya..

cicakgirl said...

Assalamualaikum cikgu ^^
saya cuba teka..ibu cikgu berumur 53 tahun

Jue said...

alamakk.. masi sempat join ni...
ok I try my best..

1. 51
2. 52
3. 54

ok, ini bukan tamak yer.. tp ikut syarat.. hiihii..
(kaka kalao sy x menang pn.. kasi hadiah sagu hati ok :p )

kokai said...

cikgu juitah xaci..3 jawapan tu...haha..1 jawappan je ckup ckgu...=)

::Mamalyna:: said...

salam perkenalan, akak teka umur mak aida ialah 50, 53 dan 55...

Selamat hari ibu buat mak aida..

segalanyer kuterima... said...

salam kenal nak teka jugak..

1:48
2:50
3:56

inahasan said...

49
51
53

ader 3jawapan tu...