Sanggar Persahabatan

JOM SHOPPING DI KEDAI SAYA!!

Kongsi Cerita

get this widget here

Monday, May 24, 2010

Giveaway!!!

JOM SERTAI GIVEAWAY SAYA!!! 

Sebagaimana yang telah dijanjikan saya kembali lagi dengan giveaway sempena birthday ibu saya pada 30 Mei ini. Hasrat di hati hadiahnya nak buat sendiri, malangnya masa dan keadaan sangat tidak mengizinkan. Tapi sebab dah janji maka saya dengan semangat yang berkobar-kobar telah menghayun langkah ke Romantika untuk mencari hadiah giveaway kali ni. Kenapa saya pilih Romantika? Sebab... saya suka barang-barang di situ. Suka... sangat... mungkin sebab di kelilingi ros dan PINK. Insyaallah bersama item-item dari Romantika ini nanti saya sertakan sekali little teddy sebagai handmade khas dari saya.

Terbahagi kepada 3 kategori :

Kategori 1 : Teka umur ibu saya.

   
Hadiahnya... apron yang sungguh sweet  + little teddy + pin cushion

Kategori 2 : Cabutan khas untuk mereka yang menyertai Giveaway saya. (Tak kiralah jawapan betul atau salah)

Hadiahnya ... table runner bersulam riben + little teddy + pin cushion
 
Kategori 3 : Cabutan khas untuk follower blog yang amat saya hargai...

Hadiahnya ... misteri.... + little teddy + pin cushion

Bagaimana nak sertai?


Tuliskan jawapan dalam bahagian komen di post Giveaway ini. Tak follow blog saya pun tak apa, tapi tak dapatlah rebut hadiah misteri dalam kategori 3. 

Tarikh tutup penyertaan :
30 MEI 2010
Jam 11.59 malam









18 comments:

Yati said...

Aida,
Yati teka ye. Umur ibu Aida mungkin 64 tahun tak...
Count me in the giveaway yek.
Dah follow lama dah.
:)

cicakgirl said...

Assalamualaikum kak aida,
saya nak cuba teka..
umur ibu kak Aida 66 tahun

Dah follow sebelum ni =)

Art Tea said...

salam..nk teka..nk teka..60 kot.. :)

lia said...

hi aida,seronoknya nak join giveaway ni..saya teka umur ibu aida ni 63 tahun.betul tak? (betul la...hihi)
ok,sy pun dh follow lama dh..

AcuRose Lil Art said...

Assalamualaikum K.Aida

Acu pun nak try teka nih.
Umur ibu akak ialah 60 thn..
Acu pun da follow k.aida.

TQ

Jue said...

kaka sy nak joinnnn...
haritu dah salah nak try lagi sekali la..61 tahun la.. hikhikkhikk

zie said...

Saya rasa 56 tahun kot.....

marinamahmud77 said...

saya rasa umurnye 67 kot

nwc said...

Salam Kak Aida, saya teka umur ibu kak aida ni 68 tahun....

seronok k=nak join giveaway drp org yg berbakat besar mcm kak aida.... tq

nur afiqah husna bte ahmad mustapa said...

66tahun...
kokai jawab...

nur afiqah husna bte ahmad mustapa said...

64 tahun,..

feltralicious said...

saya pun nak join gak.agaknya umur beliau around 70 tahun coz my mom pn around that age.

feltralicious said...

saya pun nak join gak. agaknya umur beliau dlm 70 tahun coz my mum pun around that age.

chan said...

Bleh x teka 2 kali?
I teka 59 tahun n 62 tahun...

bagilah i betul...i nak giveaway tu....

Art Tea said...

Ala..salah ker..hmm..74 lak la.. :)

Yati said...

Aida bagi peluang teka lagi sekali ye?
Ok, Yati cuba lagi.
Umur ibu Aida, 57 tahun. :)

Jue said...

o tidakkk.. salah lagii ker.. bagi muda salah, tua sangat takut kecik hati hihii...ok la final answer 65 la.. x yah la bagi pin cushion tu kat pemenang.. utk consolation la pulakkk

...aida... said...

Terima kasih atas penyertaan rakan-rakan. Nantikan keputusannya petang ini ye...