Sanggar Persahabatan

JOM SHOPPING DI KEDAI SAYA!!

Kongsi Cerita

get this widget here

Monday, May 31, 2010

Pemenangnya ialah....


Alhamdulillah... umur ibu saya kini 59 tahun. Semoga ibu saya sentiasa dipelihara oleh Allah s.b.h di dunia dan akhirat, dikurniakan kesihatan yang baik, dikurniakan anak-anak yang soleh dan solehah dan segala-galanya yang terbaik... Amin....




PEMENANG KATEGORI 1


Siapa peserta bertuah yang telah dapat meneka umur ibu saya dengan tepat???? Jeng.. jeng... jeng.... Orangnya ialah







Blogger chan said...

Bleh x teka 2 kali? I teka 59 tahun n 62 tahun... bagilah i betul...i nak giveaway tu....
May 29, 2010 8:15 PM

Tahniah Chan!!!!......


Seterusnya ......  kedua-dua cabutan khas bagi kategori 2 dan 3 dilakukan sendiri oleh ibu saya. Pemenangnya ialah........




PEMENANG KATEGORI 2 : CABUTAN BERTUAH PESERTA GIVEAWAY





Blogger feltralicious said...

saya pun nak join gak. agaknya umur beliau dlm 70 tahun    coz my mum pun around that age.    
May 29, 2010 8:05 PM  
Tahniah feltralicious!!!!.....



PEMENANG KATEGORI 3 : CABUTAN BERTUAH KATEGORI FOLLOWER






Tahniah eyda!!!!



Tahniah sekali lagi diucapkan kepada semua pemenang. Berbanyak-banyak terima kasih kepada semua peserta Giveaway yang sudi memeriahkan blog saya dan sekaligus menceriakan ibu saya yang tercinta. Doakan saya dimurahkan rezeki lagi pada masa-masa akan datang untuk bergembira lagi dalam GIVEAWAY-GIVEAWAY (betul ke ni???) yang seterusnya... Insyaallah....

Kepada para pemenang sila e-mailkan nama, alamat dan no. tel ke :

e-mail saya :  izz_dydin@yahoo.com 

atau
smskan sahaja ke no : 013-7729177


Insyaallah semua hadiah akan diposkan pada minggu ini.....






7 comments:

feltralicious said...

mak oi,seronoknya.alamak sorila anty yer salah agak, sorrrrrryyy ! terima kasih la bebanyak :)

...aida... said...

Takpe feltralicious... mak saya gelak je baca komen2 tu... Tahniah!

Yati said...

59 ye? Saya teka 57. Hehhe.. Happy birthday to aunty.
Tahniah pada semua pemenang!

...aida... said...

Terima kasih Yati... lain kali joint lagi ye.

...aida... said...

Mula-mula tu mak saya bangga je bila ramai yang teka umur dia 40-an dan awal 50-an. Tapi bila saya beritahu semua jawapan tu kurang tepat, terus tekaan berubah jadi 60-an dan 70-an. Risau juga takut-takut tak ada pemenang.

Jue said...

sabotajjjj sabotaj ni..
hihiii, takpe la nt cuti2 msia, sy g rumah kaka minta tlg aunty masakkan yg sedap2 ye :p semoga panjang umur..

eyDa said...

akak, mekasih ea.hehe
xsangka dpt give tuk follower bertuah..hehe..
slmat ari lahir utk mak akak ye..smoga pnjg umur n murah rezeki.. ;)