Sanggar Persahabatan

JOM SHOPPING DI KEDAI SAYA!!

Kongsi Cerita

get this widget here

Friday, May 7, 2010

Meja Hujung... What Happen?????

Tengah syok-syok menaip soalan periksa dalam bilik guru petang tadi tiba-tiba ada sesuatu yang menarik perhatian saya Ada bunyi peliklah di meja hujung. Apa tu...? Disebabkan busy body maka saya pun menggerakkan diri saya ke meja tersebut. Dahlah petang ni tinggal saya dengan Jue je kat bilik guru. Suspen betul. apa benda tu ek?

Wei... meja hujung tinggalkan anaklah.

Hu hu hu sampai hati meja hujung tak bawak anak dia balik sekali.

Jenuh jugak pujuk datang dekat tapi tak mahu. Geram punya pasal saya masuk jugak bawah meja tu. Hahhh.... dapat pun. Meh bergambar dulu meh!

Wajah baby yg ditemui masih hidup dan berada dalam ketakutan... Hua haha...

Lepas bergambar....

Dah... syuh! syuh! Nyah kau dari sini... Nanti berak takde sape nak cuci. ...

p/s : Nasihat kepada ibu bapa... jangan tinggalkan anak sewenang-wenangnya.....

myspace layouts


5 comments:

sue said...

Anak kucin rupanya..ekekekeehhh

...aida... said...

Ye lah sue, ... Anak kucing ni tah dari mana datangnya.Ikutkan pintu dua-dua bertutup... Anak kucing bunian kot hari jumaat ni. Hi hi hi...

Jue said...

hiihii , yala kaka.. sepala ibu bapa x bertanggung jwb tu! hiihii
:p cute tu.. berbulu pjg.

...aida... said...

Ni mesti bapaknya kucing nuha ni kan jue? Maknya kucing misai. hi hi hi. Nanti akak test dna.

yus said...

suspen jer lah... hehehehe, ingat ada pelajar yang letak baby dalam bilik guru... huhuhuh